Varför?

Jag skrev tidigare om mitt försök att “tagga” alla bilder med olika ämnestaggar, nu återstår bara 8.000 bilder förutom alla de bilderna som inte är importerade från min gamla dator (bilder från ca 06-07). Något som slår mig är hur mycket skräpbilder man sparar, så mitt nästa projekt blir att städa ut bland bilderna. En del bilder vill man spara fast att de inte är bra, men finns det någon anledning att spara en bildserie med 20 olika taskiga testbilder?

Bilden nedtill är en typisk testbild som egentligen inte har något större värde för eftervärlden, eller? Ursprungligen tog jag bilden för att visa hur illa cokins motljusskydd passar till vidvinkel. Serien bestod av ett antal bilder tagna mellan 10 och 20mm med lite olika bländare. Nu när jag satt och sorterade lite bilder kastade jag hela serien med undantag denna bilden. Bilden får stanna som ett kul minne från en fikastund.

Rei fikar - Malmö 2010-06-12
Rei fikar - Malmö 2010-06-12

//Fredrik

2 thoughts on “Varför?

Add yours

  1. Nämen här har vi ju Rei Trulson i egen hög person 🙂 Känner du honom? 🙂 Han ska få lära mig lite mer om foto men det vet han inte än 😉

    Nu ska jag kolla vidare här 🙂

    /Caroline

Leave a comment

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑