Ferrari – blir du (g)impad?

Nu har jag lekt lite med Gimp igen, i bland blir det så när man har för mycket fritid.

ferrari_orginal.jpg

ferarri_gimpad.jpg

Vilken bild som är före och vilken som är efter får ni själva fundera på.

Hur jag gjorde? Lite klipa, klistra, klona ändra storlek, sen var det färdigt…

//Fredrik Persson

8 thoughts on “Ferrari – blir du (g)impad?

Add yours

  1. Tillåt mig skratta. Det där är en lamborghini. Det är inget direkt mysterium att se vad du har gjort med den, och jag kan göra samma sak i m$ paint på 5 sekunder. N00b.

      1. Är själv mest facinerad av att detta inlägget har läst 3974 ggr sen det skrevs och mitt näst mest lästa inlägg bara har läst 1474 ggr. Med andra ord ett stort hopp.

        //Fredrik

  2. jag jobbar på ett kontor hos ferrari och jag hittade den här sidan för att jag sökte på ferraris bilder. så kom den här upp.. blev förvånad och tänkte se

    Det här är en Lamborghini Diablo GT som är en tidigare årsmodell. men ingen ferrari. och det här jobbet av fredrik är ganska najs men jag föredrar egna design som man sedan ritar upp av en riktig bil och sedan förvandlar den till något verklighetstroget. känner många som håller på med sådant.

  3. Jag är inte så intresserad av bilar, jag googlade själv fram den som ferrari. Det är ett levande bevis på att man inte ska tro på allt man ser på nätet. Det kunde lika gärna stått VOLVO eller SAAB. Kritisk källbedömning är Aoch O.

    //Fredrik

Leave a comment

Blog at WordPress.com.

Up ↑