Kort vecka

04May07

Denna veckan har jag bara hunnit jobba i tre underbara dagar. Onsdagen kändes “lätt” förrvirrad, att börja veckan med eftermiddagsutflykt känns lite fel.

I går (Torsdag) var jag som vanligt ute med några barn och härjade i skogen. Denna gången tittade vi lite på några växter som man kan äta och har nyttjat historiskt sett. Barnen fick bla smaka på ängssyra, mjölkört (både rot och själkmärgen), hundkex samt våtarv. Ett av barnen jobbade vidare på sitt herbarium.

På kvällen var det pedagogisktmöte i hop med personalen i från S.Sandby, tanken var att diskutera ett kapitel ur Maria Montessoris bok “Barnasinnet” (kap 29 tror jag). Jag får återkomma till detta när jag är på bättre blogghumör.

Den 16/4 skrev jag bloggen Oväntat besök och lovade att återkomma med lite mer om Montessoriförbundets budkavel. Jag såg nu att det hade kommit upp en bild på Montessoriförbundets hemsida, så besök “Dalby & S Sandby Montessoriförening”.

Jag har även hunnit koda lite C# i veckan, jag har hunnit börja lite smått med trådar i C# (gillar fortfarande inte språket), men det var lätt att få till trådningen. Jag testade att tråda mitt C# hack som jag skrev om tidigare. Jag vet inte varför jag jobbarvidare på ett program som jag inte har någon nytta av, men jag lär mig lite mer om C# på vägen. Just nu sitter jag och drar hem någonstans mellan 100-150MB filer för att se om man vinner något på att tråda lösningen.

//Fredrik

Advertisements


No Responses Yet to “Kort vecka”

  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: